Canon EOS 1000d / Canon 50mm 1.8 II
Till 20 st behövs:
200 g margarin
3 dl vetemjöl
1dl socker
1 tsk bakpulver
(jag slängde även i lite vaniljsocker)
Noblesse-choklad
Blanda alla ingredienser tills det blir en smidig deg. Ställ kallt i cirka 30 minuter.
Dela degen i tjugo lika stora delar, jag rullade två rullar och skar sedan upp tio och tio.
Rulla till bollar, platta till litegrann och lägg i aluminiumformar på en plåt.
Lägg sedan i en dumlekola i varje kaka. I de flesta recept jag har hittat står
det att det räcker med en halv dumlekola, men eftersom jag gillar dumle
så mycket så tog jag självklart en hel i varje! :)
In i ugnen på 200 grader i cirka 10-15 minuter.
När du tagit ut dem ur ugnen lägger du en Noblesse-skiva på varje kaka som får
smälta. Sedan ställer du kakorna någonstans där det är svalt så att de får stelna.
Sedan är det bara att hugga in!
♥
2 kommentarer:
Ohh mumms så götttttt, vill hoppa in i bilderna
Ja jättetråkigt då det blir så, men man får försöka hitta liknande =D
Skicka en kommentar