De röda vinbären har äntligen mognat och jag har plockat på mig litegrann för att fylla frysen.
Vi äter mängder av rödvinbärssylt under vintern, det är så gott till pannkaka t.e.x!
Idag slog jag till och gjorde en långpannekaka med de goda bären. Sådär perfekt seg och god som jag vill
att en kaka ska vara.
Att dekorera med blommor från trädgården känns rätt lyxigt!
200g smält smör
6 dl socker
6 dl vetemjöl
4 ägg
1 tsk vaniljsocker
Bär och Mandelspån
Smält smöret och åt det svalna.
Blanda de övriga ingredienserna till en jämn smet. Rör ner smöret.
Bre ut smeten på en klädd bakplåt och strö över bär och mandelspån.
Grädda i mitten av ugnen i ca 30 minuter på 175 grader.
Skär i rutor när den svalnat.
♥ ♥ ♥
1 kommentar:
Men ohh så göttit =D
Skicka en kommentar